NVM Logo   logo zondernvm trans   nwwilogo wit   vastgoedcert wit   Logo NRVT wit

Aangesloten bij

 

Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM)

JandeMakelaar is lid van de Nederlandse Vereniging van Makelaars en Taxateurs in onroerende goederen, NVM. De NVM is de grootste Nederlandse vereniging voor makelaars, taxateurs en vastgoeddeskundigen. Ze bestaat sinds 1898 en heeft haar verenigingsbureau in Nieuwegein. De NVM is actief in alle marktsegmenten en geeft doelgerichte ondersteuning aan de aangesloten leden. Namens de leden zorgt de NVM voor krachtige belangenbehartiging richting overheid en politiek. Bij de NVM zijn ruim 4100 makelaars en taxateurs aangesloten.

Ga naar de website van de NVM  |  JandeMakelaar op Funda

 

  NVM Logo blauw  
 

VastgoedCert

Jan Hendrik Leenheer staat ingeschreven in het register van VastgoedCert. Vastgoedcert is het kwaliteitsregister van makelaars dat zorgdraagt voor de certificatie en registratie van makelaars in onroerende zaken op basis van hun vakbekwaamheid.

Ga naar de website van VastgoedCert

 

  vastgoedcert blauw  
 

Nederlands Register Vastgoed Taxateurs (NRVT)

Jan Hendrik Leenheer staat ingeschreven in het Nederlands Register Vastgoed Taxateurs, NRVT. Het NRVT bewaakt, waarborgt en bevordert de onafhankelijkheid, integriteit en kwaliteit van de Register-Taxateur en dient, als centraal register van vastgoedtaxateurs, het publiek belang van vastgoedwaarderingen.

Ga naar de website van het NRVT

 

  Logo NRVT blauw  
 

Nederlands Woning Waarde Instituut (NWWI)

Jan Hendrik Leenheer is aangemeld bij het Nederlands Woning Waarde Instituut, NWWI. Het NWWI, valideert (keurt) rapporten van woningtaxaties van aangesloten taxateurs en ziet erop toe dat elke taxatie uniform en volgens duidelijke richtlijnen is opgesteld. Geldverstrekkers, intermediairs en consumenten krijgen zo heldere, objectieve en betrouwbare woningtaxaties die inzicht geven in de wijze waarop de getaxeerde waarde tot stand is gekomen.

Ga naar de website van het NWWI

  nwwilogo blauw