NVM Logo   logo zondernvm trans   nwwilogo wit   vastgoedcert wit   Logo NRVT wit

Over ons | JandeMakelaar

jandemakelaar - jan hendrik leenheerJan Hendrik Leenheer

“Het mooiste vak wat er is!” Ik ben Jan Hendrik Leenheer, opgegroeid in Hoofddorp en ik woon alweer 12 jaar met mijn gezin in Nieuw-Vennep. Al mijn hele werkzame leven ben ik actief in het vastgoed en na een carriere bij een gerenommeerd NVM kantoor in Hoofddorp, werd het in 2017 het tijd voor de volgende stap: verder als zelfstandig full-service NVM makelaar.

Het leukste van het vak is het contact met mensen, opdrachtgevers, maar ook kandidaat kopers. Ieder zijn eigen verhaal en ieder zijn eigen wensen. De kunst is hier als makelaar op de juiste manier op in te spelen. Vakkennis, empathisch vermogen en het nakomen van afspraken zijn de belangrijkste eigenschappen van een makelaar. Het is bovendien super motiverend om telkens het beste resultaat voor je opdrachtgever te halen!

 

  

jandemakelaar Marloes van den Berg-PijnakerMarloes van den Berg-Pijnaker

Mijn naam is Marloes van den Berg-Pijnaker, ik ben opgegroeid in Nieuw-Vennep en woon nu sinds 2 jaar met mijn gezin in Lisse. Sinds januari 2019 ben ik gestart bij JandeMakelaar.

Wij zijn een klein maar bruisend kantoor. De korte lijntjes zorgen voor een vloeiende voortgang tijdens een verkooptraject, wat ik zeker een groot pluspunt vindt!

Het contact met de klanten vind ik geweldig, iedereen heeft zijn eigen verhaal soms verdrietig of juist heel leuk. Er zijn zoveel redenen om te willen verhuizen! Je staat er niet bij stil, zelfs elke woning heeft zijn eigen verhaal.  Luisteren en oplossingsgericht denken staan bij mij hoog in het vaandel.

Ik hoop u snel aan de telefoon te krijgen om u te mogen helpen met het kopen of verkopen van uw woning!