NVM Logo   logo zondernvm trans   nwwilogo wit   vastgoedcert wit   Logo NRVT wit

Vacature assistent-makelaar

Organisatie:

JandeMakelaar is een jong en modern full-service NVM makelaarskantoor voor Hoofddorp, Nieuw-Vennep en de omliggende plaatsen. Ons kantoor bestaat inmiddels twee jaar en in verband met de groei zoeken wij een moderne, vlotte en enthousiaste medewerker die samen met ons het kantoor verder wil laten groeien en optimaliseren. 

Functie:

We zoeken een medewerker die op maandagen en dinsdagen op kantoor werkt. De overige dagen worden in overleg gevuld met buitendienstwerkzaamheden. De functie is voor minimaal 24 uur per week.

Functie-eisen:

Jij bent: dienstverlenend ingesteld, behulpzaam, accuraat, positief kritisch, commercieel, representatief, ambitieus, flexibel, leergierig, bereid om te investeren in jezelf.

Jij hebt: ervaring in de makelaardij, (minimaal) het A-RMT diploma of studerend daarvoor, oog voor kwaliteit, een rijbewijs en een auto, affiniteit met en kennis van social-media. 

Aanbod: 

een veelzijdige en leuke doorgroei-functie met zowel binnen- als buitendienstwerkzaamheden, een ontspannen werksfeer en een inspirerende werkomgeving, goede kansen en doorgroeimogelijkheden, een passend salaris en arbeidsvoorwaarden, zoals een studiekostenregeling en reiskostenvergoeding, werktijden binnen schooluren is bespreekbaar. 

Inlichtingen:

Voor vragen of toelichting kun je contact opnemen met Jan Hendrik Leenheer, via  of 06-41713786

Sollicitatie:

We zien uiterlijk 30 september 2019 jouw email met motivatie en cv tegemoet op . Alle reacties worden vertrouwelijk behandeld. Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

jandemakelaar vacature makelaardij